Tjenester

Din elektriker i Rogaland. Vi utfører de fleste typer elektriske oppdrag i boliger, hytter, landbruk og industri- både små og store oppdrag. Nye eller eldre boliger eller bygg. Vi utfører tjenester innefor både sterkstrøm og svakstrøm.

Vi anbefaler å bruke kvalifiserte fagfolk til elektrisk arbeid da feil kan få alvorlige og dyre konsekvenser. Vi er er medlemsbedrift av Nelfo som garanterer deg at vi kan gjøre en god jobb.

Belysning og varme

Ved oppussing eller ved nybygg kan vi hjelpe med belysning og varme. Vi kan levere lamper og spotter, vi kabler og monterer. For et fint og trygt resultat. Du kan finne lamper og spotter hos vår leverandør her. Få varme på badet eller i andre rom, vi hjelper deg også med varmekabler.

Elkontroll

For å få ned ulykker knyttet til elektriske anlegg anbefales det å få utført en elkontroll. Flere forsikringsselskap er pådrivere av dette og vil gi deg rabaterte priser etter utført kontroll, sjekk med ditt forsikringsselskap hva du kan spare. Vi utfører elkontroller i bolig og hos bedrifter. Næringsbygg krever ofte jevnlige kontroller.

Etter en elkontroll vil du få en tilstandrapport som påpeker eventuelle feil og mangler. Spør om tilbud av oss her.

Totalleverandør

Vi kan gå inn som totalleverandør hvor vi involverer andre faggrupper og koordinerer arbeidet som skal gjøres.

Ta kontakt med oss her.